Sjajni Hrvat

Mario Hezonja rekordom karijere zablistao u porazu Magica

Hezonja je ubacio 28 koševa u porazu Orlanda čime je postavio svoj osobni NBA rekord
Sport / Košarka | 18. 12. 2017. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mario Hezonja postavio je novi rekord karijere ubacivši 28 koševa (6 skokova, 2 asistencije) u porazu Orlanda 110:114 od Detroit Pistonsa. Srušio je stari NBA rekord kada je zabilježio 21 koš.

Hrvatski košarkaš startao je četvrtu utakmicu zaredom zbog ozljeda koje su zadesile momčad iz Floride i drugi put zabilježio je dvoznamenkasti broj koševa. Da će to biti njegova večer dala je naslutiti prva četvrtina kada je ubacio već 11 koševa.

Video: Svi koševi Marija Hezonje protiv Detroita

U Detroitu, Mario je naštimao nišanske sprave i pogodio osam trica iz 12 pokušaja, sudjelovao je u velikom nizu svoje momčadi koja je u zadnjoj četvrtini napravila 19:0, došla do zaostatka od samo pet koševa, ali Hezonja je kod 100:105 promašio tricu za smanjenje vodstva minutu i 45 sekundi prije kraja, javlja HRT.

Detroit Pistonsi su izjednačili klupski rekord po broju pogođenih trica - pogodili su ih 17.

Video: Sažetak utakmice Detroit Pistons - Orlando Magic

Jedan od najboljih košarkaša današnjice - igrač NBA momčadi Cleveland Cavaliers LeBron James, sinoć je upisao četvrti '''triple-double'' učinak u sezoni. U pobjedi Clevelanda protiv Washington Wizardsa sa 106:99, ''kralj'' James je postigao 20 koševa, 12 skokova i 15 asistencija.

Cleveland je ostvario 18. pobjedu u 19 odigranih utakmica, a James je postigao ključne koševe za pobjedu svoje momčadi. Kevin Love je dodao 25 poena i devet skokova, a Jeff Green 15 koševa, javlja Fena.

Bradley Beal je predvodio Washington s 27 koševa, a John Wall, kojem je ovo bio treći odigrani susret nakon operacije koljena, upisao je 15 koševa, 10 skokova i šest asistencija.

Video: Sažetak utakmice Washington Wizards - Cleveland Cavaliers
Kopirati
Drag cursor here to close