Chance Comanche

Malo poznati košarkaš priznao ubojstvo

Comanche je priznao da je Rodgers gušio deset sekundi HDMI kabelom, sve dok nije prestala disati.
Sport / Košarka | 20. 12. 2023. u 11:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Chance Comanche je kratko jedno vrijeme nosio dres Portlanda, karijeru je uglavnom gradio kroz niže američke lige. Sada je sasvim jasno kako će ostatak života provesti iza rešetaka. Comanche je saslušan pred američkim sudom gdje je priznao ubojstvo Marayne Rodgers. Njezino tijelo pronađeno je u pustinji u Nevadi, a posljednji put viđena je u Las Vegasu s Comancheom i njegovom djevojkom Sakari Harnden, koja je također osumnjičena.

Comanche je FBI-u rekao da je svoju djevojku Sakari Harnden upoznao prije godinu i pol, a ona je imala povijest problema s Rodgers. Njezino ubojstvo planirali su nekoliko mjeseci, a Comanche je priznao da je Rodgers gušio deset sekundi HDMI kabelom, sve dok nije prestala disati. Sakari Harnden mu je pomagala u toj radnji. Zatim su automobilom tražili mjesto na koje će ostaviti leš, a na kraju su ga ostavili u pustinji te obrisali tragove.

Otkrilo se i to da su Comanche i Sakari Harnden u prosincu prošle godine pokušali nagovoriti treću osobu da izvrši ubojstvo. U SMS-ovima spominje se ime Tre, kojem su nudili tri tisuće dolara, no on je to odbio. Comanche je uoči ubojstva pisao žrtvi da joj može slomiti vrat, a Harnden je isplanirala gdje će se ubojstvo dogoditi. Comanchea i Sakari sada čeka zatvor i njegova košarkaška karijera je završena.

Kopirati
Drag cursor here to close