NBA

Ludnica u Denveru: Harris pogodio tricu sa zvukom sirene za pobjedu Nuggetsa

1,4 sekunde prije kraja trener Denvera zove zadnji timeout i Nikola Jokić dobacuje loptu Harrisu koji pogađa koš za pobjedu.
Sport / Košarka | 02. 02. 2018. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Denver Nuggets su sinoć zahvaljujući trici Garyja Harrisa sa zvukom sirene slavili sa 127-124 nad Oklahoma City Thunderom.

Nakon što su izgubili s košem razlike od Bostona u ponedjeljak i sa dva razlike od San Antonia u utorak, Nuggetsi sinoć nisu ni u jednom trenutku utakmice zaostajali, ali su ispustili vodstvo od čak 20 koševa i našli se na 124-124 kada je za Thunder Paul George pogodio tricu 1,4 sekunde prije kraja.

Denver tada zove zadnji timeout i Nikola Jokić dobacuje loptu Harrisu koji pogađa koš za pobjedu, prenosi Hina.

Video: Trica Garyja Harrisa sa zvukom sirene za pobjedu

Jamal Murray je predvodio Nuggetse sa 33 pogotka, dok je Jokić upisao svoj deveti triple-double u karijeri i treći ove sezone sa 29 koševa, 14 asistencija i 13 skokova. Harris je utakmicu završio sa 25 pogodaka.

Najbolji strijelac utakmice bio je George sa 43 pogotka, a Russell Westbrook je zabio 21 koš i upisao 21 asistenciju.

Video: Sažetak utakmice Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder

Detroit Pistonsi su sinoć u debiju Blakea Griffina pobijedili Memhis Grizzliese sa 104-102.

Anthony Tolliver je zabio pet koševa zaredom za Pistonse u zadnjih 1:48. To je druga pobjeda zaredom za Detroit nakon što je prije toga izgubio osam u nizu.

Griffin koji je ovaj tjedan prešao iz Los Angeles Clippersa u Detroit je zabio 24 koša i tome dodao 10 skokova i pet asistencija.

Marc Gasol je bio najbolji u redovima Memphisa sa 19 pogodaka i 14 skokova.

Video: Sažetak utakmice Detroit Pistons - Memphis Grizzlies

Houston Rockets su sa 102-91 svladali u gostima San Antonio Spurse, a James Harden je za pobjedu svoje momčadi zabio 28 koševa, od čega sedam u zadnjih dvije minute, javlja Hina.

Harden je također upisao 11 skokova, dok je Danny Green predvodio Spurse sa 22 pogotka.

Nakon što su veći dio utakmice zaostajali s dvoznamenkastom razlikom, San Antonio je došao na 92-85 nakon trice Bryna Forbesa nešto manje od tri minute prije kraja. No Harden je nakon toga pogodio dvije trice čime su Rocketsi postali nedostižni za Spurse.

Video: Sažetak utakmice San Antonio Spurs - Houston Rockets
Kopirati
Drag cursor here to close