NBA

Loša večer Bogdanovića, Hornetsi iznenadili prvake

Iznenađenje večeri priredili su Charlotte Hornetsi koji su u gostima slavili protiv aktualnih prvaka Golden State Warriorsa
Sport / Košarka | 30. 12. 2017. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

AP / Justin Holiday ''lijepi bananu'' Bojanu Bogdanoviću

Košarkaši Indiane poraženi su na gostovanju u Chicagu sa 119-107, a hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović je imao lošu šutersku večer u kojoj je za 33 minute ubacio sedam koševa gađajući iz igre 2/10, za tricu 0/5, uz četiri skoka i dvije asistencije.

Phoenix je u slavio sa 111-101 na gostovanju u Sacramentu, a Dragan Bender je u pobjedu Sunsa ugradio devet koševa uz šut za tricu 3/5, a imao je i dva skoka, tri asistencije i jednu blokadu.

Ivica Zubac je u dvoboju momčadi iz Los Angelesa za Lakerse odigrao jednu minutu bez učinka, a sa 121-106 slavili su Clippersi, koji su u ovom dvoboju formalno bili gosti, javlja Hina.

Video: Sažetak utakmice Chicago Bulls - Indiana Pacers

Bucksi prekinuli niz Thundera, Warriorsi izgubili od Hornetsa

Košarkaši Milwaukee Bucksa sinoć su u gostima pobijedili Oklahoma City Thunder s 97:95 i prekinuli niz od šest uzastopnih pobjeda domaćina.

Giannis Antetokounmpo predvodio je Buckse s 23 koša, 12 skokova i šest asistencija, a postigao je i pobjedničke koševe za svoju momčad, dok je Khris Middleton dodao 20 koševa i šest skokova.

U timu Oklahome Russelu Westbrooku je nedostajala jedna asistencija za ''triple-double'' učinak. Westbrook je okončao meč s 40 koševa, 14 skokova i devet asistencija, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu Thundera.

Četiri sekunde prije kraja utakmice Westbrook je pogodio tricu za izjednačenje (95:95) i tada je izgledalo da će susret otići u produžetak, međutim u posljednjem napadu Antetokounmpo je uspio pogoditi i donijeti Bucksima vrijednu pobjedu, piše Fena.

Video: Sažetak utakmice Oklahoma City Thunder - Milwaukee Bucks

Aktualni prvaci košarkaške NBA lige Golden State Warriorsi iznenađujuće su poraženi na svom terenu od Charlotte Hornetsa sa 111:110.

Hornetse je u ovom susretu predvodio Dwight Howard s 29 koševa, 13 skokova i sedam asistencija, dok je Kemba Walker dodao 16 koševa, pet skokova i pet asistencija.

U momčadi Warriorsa istaknuo se Kevin Durant s 27 koševa, dok je Klay Thompson dodao 24 koševa.

Video: Sažetak utakmice Golden State Warriors - Charlote Hornets
Kopirati
Drag cursor here to close