Za trenutačnih 1:1 u seriji

Lakersi razbijeni u drugoj utakmici

Klay Thompson je dočekao svojih pet minuta, protiv "očevih" Lakersa (tata Michael igrao nekada za Lakerse). Ubacio je 30 poena uz osam trica. Drugi dio Splash Brothersa (Curry) se zaustavio na 20 poena, uz 12 asistencija.
Sport / Košarka | 05. 05. 2023. u 09:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lakersi nisu imali šanse u drugoj utakmici polufinale serije protiv Golden Statea. Branitelji naslova su ponudili najbolju partiju u play offu do sada i na kraju su slavili 127:100.

Klay Thompson je dočekao svojih pet minuta, protiv "očevih" Lakersa (tata Michael igrao nekada za Lakerse). Ubacio je 30 poena uz osam trica. Drugi dio Splash Brothersa (Curry) se zaustavio na 20 poena, uz 12 asistencija. S druge strane LeBron je bio limitiran na 23 poena uz šut 10/18, Rui Hachimura 21 poen. Anthony Davis pogodio je samo 11 uz sedam skokova, četiri asista i tri blokade. Doduše, obojica su dobili poštedu u trenucima kada je bila utakmica riješena, što je posebno bilo bitno Davisu budući da je bio upitan za ovu utakmicu zbog ozljede noge.

Trener Steve Kerr promijenio je stvari i ubacio JaMychala Greena u početnu postavu za Kevona Looneyja, koji je imao rekord karijere od 23 skoka u prvoj utakmici, ali je određenih zdravstvenih problema. Lakersi su se počeli raspadati u trećoj četvrtini. Na početku su Warriorsi vodili 67:58, na kraju 110:80. Idući dvoboj između LA Lakersa i GS Warriorsa igra se u noći sa subote na nedjelju u Los Angelesu.

Kopirati
Drag cursor here to close