NBA liga pokrenula istragu

Košarkaš Oklahome imao odnos s maloljetnicom

Incident se dogodio u Floridi, u kojoj je minimalna dob za pristanak na seksualne odnose 18 godina.
Sport / Košarka | 25. 11. 2023. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaš Oklahoma City Thundera Josh Giddey našao se pod istragom NBA Lige zbog neprimjerenog odnosa s maloljetnicom. Situacija se zakomplicirala u petak na društvenim mrežama, kada su se pojavile snimke polugolog košarkaša uz mladu djevojku, koja se sama pohvalila da je imala odnos s Australcem.

Incident se dogodio u Floridi, u kojoj je minimalna dob za pristanak na seksualne odnose 18 godina. Giddey je nedavno napunio 21 godinu, ali je djevojka mlađa. Prema nekim izvorima ide u treći razred srednje škole, a po nekim ima samo 15 godina.

Giddey je jučer normalno trenirao s momčadi Thundera, ali u dva je navrata odbio s medijima razgovarati o situaciji.

"Razumijem pitanje, ali trenutačno nemam komentara. Potpuno razumijem da želite znati više, ali zasad nemam što reći", izjavio je Giddey, a trener Mark Daigneault ponudio je sličan odgovor: "Osobna stvar, nemam komentara i to je moj cijeli komentar na tu temu."

Giddey je bio šesti izbor drafta 2021. godine te je izabran u najbolju rookie petorku, a nakon sjajne druge sezone, u trećoj mu je uslijed uspona rookieja Cheta Holmgrena smanjena minutaža i uloga te u prosjeku postiže 12.3 poena, 5.7 skokova i 4.5 asistencija. Thunder je jedna od najboljih momčadi lige u novoj sezoni i drugi je na Zapadu s omjerom 11-4.

Kopirati
Drag cursor here to close