Povratak kralja

Knicksi pokvarili povratak LeBrona Jamesa u Cleveland

Sport / Košarka | 31. 10. 2014. u 11:05 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši New York Knicksa pokvarili su povratak LeBrona Jamesa iz Miamija u Cleveland. Naime, Knicksi su sinoć slavili u Clevelandu s 95:90 u prvoj ovosezonskoj utakmici Cavaliersa i povratničkom debiju ponajboljeg košarkaša današnjice.

LeBron James nije bio šuterski raspoložen. Pogodio je samo pet od 15 šutova, a na kraju je imao 17 postignutih poena.

Igrač utakmice bio je Carmelo Anthony s 25 poena, a pogodio je i jedan od ključnih šutova 25 sekundi prije kraja meča, prenose agencije.

Poraz je pokvario atmosferu u dvorani ispunjenoj do posljednjeg mjesta. Quicken Loans Arena bila je ispunjena s 20.000 navijača koji su došli gledati i pozdraviti povratak Jamesa u klub u kojem je proveo veći dio karijere, da bi 2010. prešao u Miami s kojim je u četiri sezone osvojio dvije titule prvaka NBA lige, a bio poražen u dva finala.

- Svi smo jedva čekali taj trenutak i bili smo euforični. Za mene je to bila posebna večer, a sada je iza nas i mogu početi s normalnom igrom - rekao je James nakon poraza.

U timu Clevelanda Kyrie Irving je postigao 22 poena, a Kevin Love je u svom debiju za taj klub postigao 19 poena i 14 skokova.

Kopirati
Drag cursor here to close