U sklopu priprema

Pepi Sport se oprobao protiv ABA ligaša Heliosa

Najefikasniji u domaćoj momčadi bili su Jeng s 21 poenom i Grahovac s 15. U sastavu Heliosa Zemljič je ubacio 18 poena, po 14 su dodali Blomgren i Mirtič
Sport / Košarka | 16. 09. 2023. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Škola košarke Pepi Sport je ove sezone odlučila napraviti još jedan iskorak. U vrlo delikatnoj situaciji po košarku u Mostaru, čelnici ovog kluba su se okrenuli stvaranju kvalitetne seniorske momčadi koja će u narednom periodu nastupati u Ligi Herceg Bosne.

Klub koji je poznat po radu s mlađim kategorijama odlučio je roster u kojem nekolicina mladih igrača nadograditi s par iskusnijih, a serija prijateljskih utakmica koje novom treneru Luki Bujasu služe za uigravanje je nastavljena u Mostaru.

Ovaj put je protivnik bio izuzetno kvalitetni sastav ABA ligaša Heliosa iz Domžala kojeg s klupe predvodi Mostarac, nekadašnji izbornik mlade reprezentacije Slovenije Damjan Novaković. Iako je razlika u kvaliteti više nego očigledna, mladi košarkaši Pepi Sporta su ostavili više nego solidan dojam, posebno u drugoj četvrtini, kada su uspjeli donekle smanjiti zaostatak u prve četvrtine.

Na kraju je završilo 63:97, po četvrtinama rezultat se kretao 11:29, 25:19, 16:25, 11:24. Najefikasniji u domaćoj momčadi bili su Jeng s 21 poenom i Grahovac s 15. U sastavu Heliosa Zemljič je ubacio 18 poena, po 14 su dodali Blomgren i Mirtič.

Kopirati
Drag cursor here to close