'Volim piti i ljubiti'

Jokić MVP nagradu proslavio uz hit hrvatskog pjevača Siniše Vuce

Reprezentativac Srbije je MVP nagradu proslavio uz hit hrvatskog pjevača Siniše Vuce: ''Volim piti i ljubiti'', a svoj komentar dao je njegov suigrač Austin Rivers...
Sport / Košarka | 09. 06. 2021. u 22:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikola Jokić sinoć je ispisao povijest srpske i europske košarke. Postao je MVP NBA lige, najjačeg košarkaškog natjecanja na svijetu.

Jokić je tako postao jedan od rijetkih europskih košarkaša kojem je to uspjelo, a odigrao je savršenu sezonu i pokazao da je trenutno najbolji centar svijeta.

Srpski košarkaš je prvi igrač Denver Nuggetsa koji je osvojio ovu nagradu, a tek treći Europljanin u povijesti, prije njega to je uspjelo Dirku Nowitzkom (Njemačka) i Giannisu Antetokonmpu (Grčka).

Jokić, koji je izabran na NBA draftu u drugoj rundi kao 41., postao je najniže izabrani MVP u povijesti, s izuzetkom Mosesa Malonea koji nije bio izabran na draftu.

Antetokounmpo i Steve Nash, bivši osvajači MVP nagrade, bili su izabrani 15. na draftu.

Reprezentativac Srbije MVP nagradu proslavio je uz hit hrvatskog pjevača Siniše Vuce: ''Volim piti i ljubiti'', a njegov suigrač Austin Rivers objavio je snimku na Instagramu i požalio se da to baš nije glazbeni ukus kojeg on preferira.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hoopster (@nba.hoopster)

Kopirati
Drag cursor here to close