Zrinjski juriša po povijesnu titulu

Igokeu čeka pakao: Kapacitet dvorane ''Bijeli Brijeg'' proširen za 1.000 mjesta

Kapacitet dvorane sa sadašnjih 1.200 mjesta (tribina sjever) biti će proširen s dodatnih 1.000 mjesta (tribine istok i zapad) kako bi atmosfera u dvorani bila paklena.
Sport / Košarka | 18. 05. 2018. u 15:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski i Igokea u subotu (20.15 sati) u dvorani ''Bijeli Brijeg'' u Mostaru igraju treći susret finalne serije za košarkaškog prvaka BiH, a rezultat nakon prve dvije odigrane utakmice glasi 1:1.

''Plemići'' bi pobjedom poveli u seriji na 2:1 čime bi im se otvorio put za osvajanje prve povijesne titule jer će treću pobjedu moći izboriti u četvrtom utakmici u Laktašima ili eventualno u slučaju poraza imat će priliku u subotu, 26. svibnja, pred svojima navijačima u ''majstorici'' doći do titule.

''Treća utakmica finala dogiravanja za prvaka igra se u subotu u našoj dvorani. Trenutni rezultat je 1:1 i mi želimo pobjedom produžiti seriju do pete utakmice. U gostujućem porazu nismo imali sreće, ozlijedio nam se Murry i imali smo skraćenu rotaciju te nismo na otvaranju utakmice našli pravi ritam i posebno nam je bila loša realizacija za dva koša. Napravili smo analizu i ukoliko želimo pobjedu moramo u prvom planu popraviti realizaciju za dva i tri koša te odigrati kvalitetnu obranu u prvom redu na Radivojeviću, Ljubičiću i Rikiću. Igokea je dobra momčad koja ima dobru energiju i kvalitetu i morat ćemo uložit maksimalni napor da dođemo do cilja'', kazao je trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić.

Zanimanje navijača i ljubitelja košarke za treću finalu utakmicu je veliko iz svih krajeva Hercegovine te Srednje Bosne. Kapacitet dvorane sa sadašnjih 1.200 mjesta (tribina sjever) biti će proširen s dodatnih 1.000 mjesta (tribine istok i zapad) kako bi atmosfera u dvorani bila paklena.

''Nadam se da ćemo u punoj dvorani i ambijentu koji smo imali na prošle dvije utakmica dati sve od sebe i slaviti zajedno s našim navijačima'', dodao je Vlašić.

U subotu sve navijače od 18.00 sati ispred dvorane očekuje zabavni program u Zrinjski korneru koji će biti realiziran u suradnji sa Hercegovačkom pivovarom. Posjetitelji će se prije i za vrijeme utakmice moći osvježiti napitcima po promotivnim cijenama od 1 KM kao i kupiti majice HKK Zrinjski po promo cijenama.

Utakmica između HKK Zrinjski i KK Igokea igra se u subotu od 20.15 u dvorani ''Bijeli Brijeg''.

Kopirati
Drag cursor here to close