gdje trenirati?

I Muminović se susreo sa "standardnim" mostarskim problemima

Sport / Košarka | 04. 12. 2015. u 19:14 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Zrinjskog spremaju se za novi susret u okviru Lige 12 košarkaškog prvenstva BiH kada će u nedjelju (19 sati) na svom terenu dočekati Vardu iz Višegrada.

Novom treneru Zrinjskog Senadu Muminoviću bit će to treća utakmica na klupi mostarske momčadi, u kojoj će pokušati doći do druge pobjede, budući da su njegovi igrači dobili BN Basket i onda poraženi kod Leotara.

Muminović ovaj tjedan ima sitnih problema sa zdravstvenim problemom, Mujo Tuljković zbog temperature je propustio par treninga, ali i većih s uvjetima za treniranje. Naime, i Muminovića su zadesili problemi koje imaju skoro svi treneri klupskih sportova u Mostaru - nedostatak prostora za treniranje.

U dvorani na Bijelom brijegu održava se turnir u malom nogometu, pa je dvorana zauzeta do kasnih večernjih sati.

'U dvorani u kojoj igramo utakmice dobivamo par termina tjedno i to kratkih, od sat vremena, a ostaje nam mala školska dvorana koja nema uvjete za normalan rad. Prisiljeni smo improvizirati na razne načine, a ovo nam sve dolazi u nezgodno vrijeme, jer nas čekaju jake tri utakmice u 10 dana', kaže nam Muminović čija ekipa će u sljedećih deset dana igrati protiv Varde, Sparsa i Kaknja.

Muminović je po dolasku u Mostar najavio pojačanje na poziciji centra, ali dosad ga nije uspio naći.

'Bio je jedan igrač na probi, no nije zadovoljio jer je bio ozlijeđen. Još tražimo jednog visokog igrača i nadam se da ćemo ga što prije pronaći', dodao je Muminović.

Kopirati
Drag cursor here to close