I dalje u pogonu

HKK Zrinjski traži tri pojačanja

Iako je HKK Zrinjski svoju sezonu okončao još prije više od mjesec dana, u tom klubu prva momčad i dalje radi.
Sport / Košarka | 20. 05. 2021. u 13:46 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener prve momčadi Zoran Glomazić radi s igračima koji su pod ugovorom i trenirat će sve do 17. srpnja, kada će raspustiti momčad, prije nego ih opet okupi pred početak priprema za iduću sezonu.

“Do početka priprema dovoljno je vremena i iskoristit ćemo to vrijeme kako bi razgovarali s mogućim pojačanjima, kako bi na prozivci 16. kolovoza imali sve igrače”, kaže Glomazić za Sportske novosti.

Crnogorski stručnjak trenutno na raspolaganju ima sve domaće igrače koji su pod ugovorom, odnosno sve one koji su se afirmirali kroz prvu momčad u prethodnoj sezoni. 

Dvojica pojačanja, Luka Anđušić i Sreten Knežević, završili su s ugovorom sa Zrinjskim, a ispisnicu je dobio i prošlosezonski kapetan Tihomir Vranješ. Podsjetimo, Vranješ je krajem prošle sezone bio suspendiran od strane kluba i nije igrao u posljednjim kolima. Kako je još ranije otkaz uručen Amerikancu Carlbeu Ervinu to znači da Glomazić ima upražnjene barem tri pozicije u ekipi.

“Gledat ćemo da dovedemo pojačanja na bekovskim pozicijama, odnosno na jedan i dva, te jednog visokog centra. Tražimo pojačanja, gledamo što se nudi, a do početka priprema volio bih imati kompletiranu ekipu”, zaključio je Zoran Glomazić za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close