Košarka

HKK Zrinjski potpisuje devet igrača iz omladinskog pogona

Sport / Košarka | 01. 12. 2016. u 16:27 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S ciljem unapređenja omladinskog pogona, HKK Zrinjski sutra će obaviti potpisivanje ugovora o sportskom usavršavanju s devet igrača iz omladinskog pogona.

“Cilj je nastaviti raditi i posvetiti pažnju radu s mlađim kategorijama i školovanju domaćeg trenerskog i sudačkog kadra, jer želimo da se u Mostaru u budućnosti stvori jaka košarkaška sredina i jednog dana prvoligaš isključivo s dečkima poniklim iz našeg kluba”, poručili su iz kluba.

“Prvotni cilj kluba se i ostvario te se redovito u Prvenstvima i Kup natjecanjima natječu juniori, kadeti i mlađi kadeti. U konkurenciji s mlađim uzrastima prvoligaških klubova HZ-HB, naši igrači već postižu zapažene rezultate”, dodaju iz Zrinjskog. 

U klubu trenutno aktivno trenira 200 igrača u dobi od 7 do 21 godine s kojima rade sedam trenera u dobnim kategorijama od škole košarke, predkadeta, kadeta do juniora i naravno seniora.

“Osigurali smo kvalitetno i stručno vodstvo koje aktivno radi s njima, educira ih, podučava sportskom ponašanju te redovito prisustvuju turnirima, državnim i gradskim natjecanjima”, ističu Mostarci. 

Potpisivanje ugovora upriličit će se u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara s početkom u 12 sati, a osim igrača i roditelja ispred HKK Zrinjski nazočit će i predsjednik kluba Dalibor Miloš te sportski direktor Vedran Odak.

Kopirati
Drag cursor here to close