Košarka

HKK Zrinjski i poliklinika Vitalis iz Mostara dogovorili suradnju

Sport / Košarka | 24. 10. 2016. u 16:20 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak 25.10. 2016. godine, Hrvatski košarkaški klub Zrinjski i poliklinika Vitalis iz Mostara potpisat će jednogodišnji ugovor o pružanju medicinskih usluga prvom timu košarkaša ovog mostarskog kluba.

Ugovore će potpisati Hrvoje Vlašić, glavni trener Zrinjskog i Goran Đuzel, vlasnik poliklinike Vitalis.

Cilj potpisivanja ugovora je košarkašima Zrinjskog osigurati sve medicinske usluge koje nudi Poliklinika Vitalis i preko 40 liječnika koji rade za ovu polikliniku, prvenstveno fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

Potpisivanjem ovog ugovora košarkaši će preuezeti zdravstvene kartice na osnovu kojih će, pored fizikalne medicine, moći koristit i usluge kao što su specijalistički i subspecijalistički pregledi, magnetna rezonanca, dijagnostički postupci koji se obavljaju u Poliklinici, sve vrste fizikalne terapije koje su etablirane u Poliklinici: laboratorijske analize, psihološko savjetovanje, rendgen (RTG,CT) i druge pretrage, sistematske preglede, neograničeno pravo na korištenje wellness usluga Poliklinike, gastroskopiju i kolonoskopiju i druge usluge.

Potpisivanje ugovora održati će se u Mostaru u prostorijama poliklinike Vitalis (tržni centar Mepas Mall, VI. kat) s početkom u 12 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close