sve ili ništa

HKK Široki pozvao navijače na "najvažniju utakmicu sezone"

Sport / Košarka | 02. 03. 2016. u 09:32 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKK Široki u subotu u 19.00 sati dočekuje Leotar iz Trebinja u utakmici od koje mu ovisi hoće li igrati Ligu za prvaka ili Ligu za ostanak.

Pobjedom bi Široki izborio nastup u Ligi 6, zajedno sa Sparsima, Igokeom, Leotarom, Kaknjom i Mladosti, a ako izgubi, te Student pobijedi Mladost, borio bi se za ostanak.

Stoga je ovo daleko najvažnija utakmica sezone za Široki koji je putem priopćenja pozvao navijače na Pecaru.

'Pobjedom bi naša mlada momčad, daleko najmlađa u državnom prvenstvu i s nikad više domaćih igrača poniklih u našoj košarkaškoj školi osigurala nastup u Ligi za prvaka što bi bilo veliko za njihov budući igrački razvoj i za budućnost našeg kluba. Naši momci Ćorić, Karačić, Čolak, Kovačevič, Segarić, Zubac, Faber, Mikulić, Zadro, Vranješ, Prskalo, Šušak u stanju su izboriti pobjedu samo uz vašu podršku.

I zato dođite u dvoranu, podržite naše momke koji srcem igraju za svoj klub i svojim navijanjem odvedite ih do zajedničke pobjede. Pripremili smo za Vas i nagradnu igru u kojoj ćemo najsretnijima darovati originalni dres i klupske majice. Neka Pecarom opet odjekne pobjednička pjesma za sportski ponos Hercegovine', stoji u priopćenju HKK Široki.

Kopirati
Drag cursor here to close