#44

Hezonja uzeo Petrovićev broj u Blazersima, a njegova majka ga ''bocnula''

''Jasno je kako je Dražen jedan od najvećih europskih košarkaša svih vremena, imam ogroman respekt prema njemu'', istaknuo je Hezonja.
Sport / Košarka | 04. 07. 2019. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja uzeo je u svom novom klubu Portlandu dres s brojem 44, koji je svojedobno u tom klubu nosio veliki Dražen Petrović.

Dubrovčanin je za TralBlazerse potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 3,6 milijuna dolara, a na društvenim mrežama prisjetio se potom Dražena Petrovića, koji je krajem 80-ih i početkom 90-ih godina 20. stoljeća igrao tamo. Nekoliko dana kasnije odlučio je uzeti dres s "Draženovim brojem", javlja HRT.

''Jasno je kako je Dražen jedan od najvećih europskih košarkaša svih vremena, imam ogroman respekt prema njemu. Put se nastavlja i drago mi je da sam ja na njemu. Njegov brat bio mi je trener u reprezentaciji i puno sam ga ispitivao o njemu'', rekao je na predstavljanju u Portlandu.

No, za tportal se oglasila Draženova majka Biserka Petrović, kojoj je drago da je izabrao taj broj, ali nije baš oduševljena Hezonjinim pristupom reprezentaciji, za koju je njezin Dražen uvijek rado nastupao.

''Drago mi je što je Mario izabrao broj 44 da sve podsjeti na mog Dražena i trag kakav je ostavio u NBA ligi. Ipak je Portland klub koji ga je draftirao i u kojem je odigrao prve NBA utakmice. No, ovim putem bih mu poručila kako bih željela da se Mario redovito odaziva u hrvatsku reprezentaciju kao što je to radio Dražen. Bilo bi lijepo da tako razmišlja. Ipak je u bilo kojem sportu reprezentacija svetinja'', rekla je.

Kopirati
Drag cursor here to close