Zbog marihuane

Harrellu prijeti pet godina zatvora

Policija je navela kako je marihuana pronađena u niz vakumski zapečaćenih vrećica, a doznaje se kako Harrellu, osim izdašne financijske kazne, potencijalno slijedi i zatvorska kazna u trajanju od jedne do pet godina.
Sport / Košarka | 15. 06. 2022. u 00:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije dvije godine je proglašen najboljim šestim igrače lige. Sada Montrezl Harrell, čeka suđenje. Točnije. suđenje se trebalo održati u ponedjeljak 13. lipnja. No, odgođeno je za mjesec dana.

Problematična je marihuana, 1.3 kilograma koji su pronađeni na na stražnjem sjedalu, kada je sredinom svibnja patrola zaustavila Harrella. Naravno da je Harrell uhićen. Policija je navela kako je marihuana pronađena u niz vakumski zapečaćenih vrećica, a doznaje se kako Harrellu, osim izdašne financijske kazne, potencijalno slijedi i zatvorska kazna u trajanju od jedne do pet godina.

Najuspješnije dane karijere, nakon što je osvojio NCAA trofej 2013. godine sa sveučilištem Louisvilleom, doživio je u Los Angeles Clippersima gdje je igrao od 2017. do 2020. godine. Nakon toga je promijenio čak tri kluba, LA Lakers, Washington i Charlotte čime je njegova karijera doživjela prilični pad.

Kopirati
Drag cursor here to close