Radost loptanja pod obručima

Gradski košarkaški derbi: Zrinjski i Student odmjeravaju snage na Bijelom brijegu

''S obzirom na naš angažman 'na dva fronta' spremni dočekujemo ovu utakmicu protiv Studenta", rekao je trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić.
Sport / Košarka | 13. 10. 2017. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zajedničkom press konferencijom mostarskih košarkaških ekipa Zrinjski i Student najavljen je gradski derbi koji će se ovoga vikenda odigrati u utakmici na Bijelom Brijegu.

Hrvoje Vlašić, trener Zrinjskog, poručio je kako Plemići igraju dvije lige - drugu ABA ligu i domaće prvenstvo.

"U utakmicu ulazimo sa svojim planovima i ciljevima. Sa Studentom smo već igrali u pripremama, i u ovoj situaciji mi imao jednu dozu kvalitete više, međutim to moramo dokazati na terenu. S obzirom na naš angažman 'na dva fronta' spremni dočekujemo ovu utakmicu protiv Studenta", rekao je Vlašić.

Trener Studenata Dženan Rahimić kazao je kako su jedva dočekali da počne domaća liga.

"Ovo je derbi koji je idealna prilika da pokažemo što smo radili i da da damo svoj maksimum. Što se tiče ekipe Studenta, nemamo nekih većih problema i jedva čekamo početak lige", kazao je trener Studenta Dženan Rahimić.

Košarkaš Zrinjskog Ivan Miličević rekao je da Zrinjski ulazi kao favorit, ali da igrači to moraju pokazati na terenu.

"Bit će neki poseban naboj na terenu jer su neki igrači Studenta igrali i za Zrinjski. Na papiru smo favoriti, ali to ništa ne mora značiti ako to na terenu ne pokažemo", naglasio je Miličević.

Ivica Širić, košarkaš Studenta, kazao je kako gradski derbi uvijek ima posebnu draž. 

"Nakon godinu dana pauze i izbivanja Studenta iz Prve lige Mostar ponovno dobiva gradski derbi.  Mi smo spremni i dat ćemo sve od sebe da pokušamo iznenaditi Zrinjski", istaknuo je Širić.

Parovi prvog kola: 

Zrinjski – Student
Vogošća – Bošnjak 
Široki – Bosna 
Kakanj – Mladost 
Spars – Radnik

Slobodna je ekipa Slobode

Kopirati
Drag cursor here to close