HKK Široki - OKK Spars

Drežnjak: U utakmicu protiv Sparsa ulazimo s laganim pritiskom rezultata

Široki u subotu na Pecari dočekuje uvijek neugodne sarajevske Sparse
Sport / Košarka | 08. 12. 2017. u 09:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog u subotu, 9. prosinca 2017. godine, s početkom u 18.00 sati u dvorani Pecara dočekuju Spars u sklopu osmog kola Lige 11 Košarkaškog prvenstva BiH.

''U utakmicu protiv Sparsa ulazimo s laganim pritiskom rezultata. S kvalitetom Sparsa smo dobro upoznati, to je jedna mlada momčad nadopunjena s par iskusnih igrača. Igraju brzu košarku i sigurno nam neće biti lako. Međutim, mi smo se dobro pripremili tako da spremni čekamo utakmicu, i nadam se našoj pobjedi'', izjavio je za službenu klupsku Facebook stranicu Dario Drežnjak.

Na utakmici gledatelje očekuje i standardna nagradna igra u kojoj se mogu osvojiti poklon paketi od klupskih sponzora, a sponzor ove utakmice je ''Modra stijena''.

Podsjećamo, u tijeku je i velika nagradna igra pod nazivom ''Širokom pomozi, Citroena vozi'' u kojoj možete osvojiti automobil Citroen C1, putovanje u Rim za dvije osobe, hladnjak, televizor, biciklo, usisavač, karaoke bluetooth zvučnik, tablet i mobiteli , a nagradna igra će trajati do 16. prosinca 2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close