Susret starih rivala na Pecari

Drežnjak: Možemo iznenaditi i pobijediti Bosnu

Susret starih rivala na Pecari, Širokog i Bosne, otvorit će novu sezonu
Sport / Košarka | 13. 10. 2017. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog novu sezonu Košarkaškog prvenstva BiH otvaraju u subotu protiv Bosne Royal.  Ovaj susret prvog kola Lige 11 igra se u dvorani Pecara s početkom u 18.00 sati.

''Već prvo kolo u novoj sezoni nam donosi jakog i kvalitetnog protivnika kao što je Bosna. Jako su iskusna momčad, znamo da igraju još i Drugu ABA ligu. Mislim da će biti teška utakmica, ali mi smo se dosta vremena spremali za nju. Smatram da uz našu prepoznatljivu igru u obrani i smirenost u napadu možemo iznenaditi protivnika i pobijediti, te tako razveseliti naše navijače koje bih ovom prilikom pozvao da dođu u što većem broju da nas podrže'', izjavio je za za službenu Facebook stranicu HKK Široki jedan od najboljih igrača kluba mladi Mateo Drežnjak.

Na utakmici gledatelje očekuje i standardna nagradna igra u kojoj se mogu osvojiti poklon paketi od sponzora kluba, a sponzor ove utakmice je Salon namještaja Ivanković.

Upravo od ove utakmice počinje i velika nagradna igra pod nazivom ''Širokom pomozi, Citroena vozi'' u kojoj se može osvojiti auto Citroen C1, putovanje u Rim za dvije osobe, hladnjak, televizor, biciklo, usisavač, karaoke bluetooth zvučnik i mobiteli , a nagradna igra će trajati od 14. listopada do 16. prosinca 2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close