Samo dvije utakmice odigrane

CJ McCollum ubacio 40 poena, Jazzeri i dalje dobri

CJ McCollum je imao svoju večer. Slabim San Antonio Spursima je utrpao 40 poena, što je njegov rekord sezone. New Orleans Pelicans u četvrtak navečer pobijedili San Antonio Spurse sa 126:117 i prekinuli niz od četiri poraza.
Sport / Košarka | 23. 12. 2022. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada su krenuli u remont momčadi, nitko nije očekivao da će Utah Jazzeri ostati u igri za play off. Međutim ova momčad za sada izgleda dosta dobro. Trenutačno su sedmi na Zapadu, imaju omjer 19-16. Noćas su upisali desetu nakon što su ubacili deset ili više poena. Washington je imao na poluvremenu 66:60, nakon čega su se stvari preokrenule.

Kraj treće četvrtine i početak četvrte pripada "Jazzerima" koji idu na +16. Na kraju je završilo 120:112. Ovo je Washingtonu 14. poraz u 16 utakmica. U pobjedničkoj momčadi Malik Beasley 25 poena, Jordan Clarkson 23 poena, Lauri Markkanen 21 poen, dok je
Collin Sexton dodao 18 u svojoj prvoj utakmici nakon istegnuća tetive koljena. Kod Washingtona, daleko najbolji je bio
Bradley Beal s 30 poena. Preko dvadeset je išao Kyle Kuzma (21).

CJ McCollum je imao svoju večer. Slabim San Antonio Spursima je utrpao 40 poena, što je njegov rekord sezone. New Orleans Pelicans u četvrtak navečer pobijedili San Antonio Spurse sa 126:117 i prekinuli niz od četiri poraza. Nije nevažno spomenuti da su igrali bez Ziona Williamsona koji izbačen iz postave zbog zdravstvenih i sigurnosnih protokola NBA lige, ali i Brandona Ingrama i Larryja Nance Jr. Zato je tu bio vrijedni Jonas Valanciunas (16 poena, 10 skokova).

Pelicansi su vodili s čak 23 razlike, a četvrtu četvrtinu otvorili su s 19 koševa prednosti. Spursi su se vratili u igru serijom od 10-0 koju je kada je Stanley Johnson postigao devet od svojih 12 poena u posljednjoj trećini. Svoj rekord je na drugoj strani imao i Jeremy Sochan (23 poena). Ako ste gledali utakmicu mogli ste vidjeti kako je recimo Jeremy ofarbao kosu kao nekada Denis Rodman, koji je također imao jednu epizodu u Spursima.

Kopirati
Drag cursor here to close