NBA

Bullsi imali sve u svojim rukama pa prokockali pobjedu

Gosti su bili u vodstvu samo na početku meča, kasnije je sve bilo u znaku Heata.
Sport / Košarka | 01. 03. 2022. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miami Heat je pred svojim navijačima u derbiju Istočne konferencije nadvisio Chicago Bullse 112:99. Gosti su bili u vodstvu samo na početku meča, kasnije je sve bilo u znaku Heata. Najefikasniji su kod domaćih bili Tyler Herro i Gabe Vincent s po 20 poena, dok je Zach LaVine ubacio 22 koša za Bullse.

DeMar DeRozan je za Bullse zabijao po 30 ili više koševa u čak 10 uzastopnih nastupa, no noćas je stao na 18 poena.

Brooklyn Netsi su u prošloj utakmici svladali prvaka, no doživjeli su neugodno prizemljenje protiv Toronta, kod kuće su poraženi s čak 26 koševa razlike. U razbijanju Netsa prednjačio je Scott Barnes koji je ostvario 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije, a raspoloženi su bili i Precious Achiuwa s 20 poena, osam skokova i četiri asista je Malachi Flynn koji je ubacio 18 poena uz četiri skoka i pet dodavanja.

A Milwaukee se nakon dva vezana poraza vratio na pobjedničku stazu domaćim slavljem protiv Charlotte Hornetsa, uz još jednu inspiriranu partiju Giannisa Antetokounmpoa koji je ubacio 26 poena uz 16 skokova i šest asistencija, a ubacio je svih 14 slobodnih bacanja. Pratio ga je Jrue Holiday s 21 košem, šest skokova i osam asista.

Aktualni prvaci Bucksi sad su na četvrtoj poziciji u istočnoj konferenciji s omjerom od 37 pobjeda i 25 poraza, a 44 koša koje su ubacili u drugoj trećini predstavljaju rekord sezone.

Memphis se zadržao pri vrhu ljestvice Zapadne konferencije nakon domaćeg slavlja protiv San Antonija. Strašnu je utakmicu odigrao 22-godišnji bek domaćina Ja Morant, zabio je čak 52 koša, uz sedam skokova i dvije asistencije u 34 minute i 20 sekundi koliko je proveo na parketu. Morantu je to bio rekordni učinak u dosadašnjoj karijeri.

Cleveland Cavaliersi na domaćem terenu su izgubili od Minnesota Timberwolvesa, koje je predvodio D'Angelo Russel s 25 koševa, četiri skoka i tri asistencije. Kevin Love je za domaće ubacio 26 poena, uz pet skokova i četiri asista.

U dvoboju začelja Istočne konferencije Orlando je ostvario sigurnu pobjedu protiv Indiane uz 21 koš i 12 skokova Wendella Cartera, dok je u obračunu ekipa s dna ljestvice Zapadne konferencije Sacramento na gostovanju bio bolji od Oklahome. De'Aron Fox je za goste ubacio 29 poena, 10 puta je asistirao, a imao je i četiri skoka. Thunderu nije pomoglo ni 37 koševa Gilgeousa-Alexandera, pišu Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close