Susret sa Širokim

Božović: Nemamo imperativ pobjede, ali imamo želju da se revanširamo

Utakmica Široki - OKK Sloboda igra se sutra od 19.30 sati.
Sport / Košarka | 09. 04. 2019. u 13:18 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši OKK Slobode samo čudom mogu izgubiti mjesto u play-offu prvenstva BiH, tako da u sutrašnjem meču sa Širokim nemaju imperativ pobjede. 

 U prethodne dvije utakmice pokazali su da mogu svladati svakog protivnika bilo gdje da se igra i da je plasman među četiri najbolje ekipe potpuno realan.

 ''Poslije uvodnog, visokog poraza od Zrinjskog malo smo se konsolidirali, dobili smo jako bitnu utakmicu protiv Sparsa, koja nam je dala dodatno samopouzdanje za nastavak sezone. U Mrkonjić-Gradu smo samo nastavili dobrom igrom, tako da svi jedva čekamo utakmicu u Širokom Brijegu da vidimo gde se trenutno nalazimo'', u razgovoru za Fenu kaže centar Milivoje Božović, po svim statističkim mjerilima najbolji igrač OKK Slobode ove sezone.

Tuzlaci u posljednje vrijeme nemaju uspjeha u susretima sa Širokobriježanima, posebno kada gostuju.

Ne pamti se kada je OKK Sloboda parket dvorane "Pecara" napustila u pobjedničkom raspoloženju. Unatoč tome, na duel sa starim rivalom ne idu kao na turističko putovanje.

 ''Oni su nas oba puta u sezoni pobijedili, pa, iako nemamo imperativ pobjede, imamo veliku želju da im se revanširamo. Atmosfera u ekipi je odlična, tako da u dobrom raspoloženju i puni motiva idemo sutra u Široki Brijeg'', zaključio je Božović.

 Utakmica Široki - OKK Sloboda igra se sutra od 19.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close