Iz Cibone u Dinamo

Boris Džidić pojačao trenerski stožer KK Dinamo Zagreb

Sport / Košarka | 09. 07. 2022. u 07:54 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaški trener iz Mostara Boris Džidić pojačao je trenerski stožer novog hrvatskog premijerligaša, KK Dinamo Zagreb.

Džidić je donedavno bio trener juniora Cibone, koju je odveo do finala Prvenstva Hrvatske, a sada će biti voditelj omladinskog pogona ambicioznog kluba koji je izborio najviši rang u Hrvatskoj.

"Na poziv ambicioznih mladih ljudi iz kluba KK Dinamo na čelu sa gospodom Samardžijom, Pojatinom, Miholićem te naposljetku i mojim bivšim trenerom Nevenom Spahijom, prihvatio sam poziv njihovu ponudu da budem šef omladinskog pogona ovog novog premijerligaša iz Zagreba. Moram reći da sam jako pozitivno iznenađen kako klub funkcionira i koja je sportska ideja plan za naredne godine", napisao je na društvenim mrežama bivši košarkaš Cibone, kasnije trener Zrinjskog, Gorice, Čapljine i Slobode.

"Uvjeren sam da ćemo zajedno napredovati u svim segmentima u narednim sezonama. Također ovim putem se želim zahvaliti Ciboni na ukazanoj prilici prošle godine da vodim juniorski tim do titule viceprvaka države. Želim im da se izvuku iz ovih velikih problema u koje su upali i da opet budu strah i trepet europskih parketa".

Kopirati
Drag cursor here to close