Utakmica sezone za HKK Široki

Borba za Drugu ABA ligu: Majstorica Širokog i Slobode na Pecari

Treću odlučujuću utakmicu polufinala doigravanja za prvaka BiH na Pecari u subotu, 11. svibnja, u 19:30 sati Široki igra protiv tuzlanske Slobode.
Sport / Košarka | 10. 05. 2019. u 13:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred Hrvatskim košarkaškim klubom Široki je utakmica sezone, a ulog je veliki jer će pobjednik izboriti finale doigravanja za prvaka BiH koje ujedno donosi plasman u Drugu ABA ligu sljedeće sezone.

Naime, treću odlučujuću utakmicu polufinala doigravanja za prvaka BiH na Pecari u subotu, 11. svibnja, u 19:30 sati Široki igra protiv tuzlanske Slobode. Serija se igra na dvije pobjede, a rezultat je 1:1 nakon prve dvije utakmice. 

U ovoj sezoni Široki je slavio pet puta, a Sloboda jednim i to u Tuzli u drugoj utakmici serije.

''Mislim da nema potrebe posebno naglašavati kako se radi o najvažnijoj utakmici sezone. Nekako sav taj uloženi trud, rad i emocija kroz cijelu sezonu staje u tih 40 minuta. Što se tiče same utakmice, neke stvari ćemo definitivno pokušati ispraviti u odnosu na prošlu utakmicu u Tuzli gdje smo izgledali loše. Ne volim se razbacivati nikakvim parolama, ali zaista se iskreno nadam da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta i da će nam navijači kao i do sada dati dodatni vjetar u leđa'', izjavio je za službenu klupsku stranicu centar Širokog i ujedno najiskusniji igrač u momčadi Filip Kraljević (29).

Sponzor utakmice je Agencija Kamir.

''Pozivamo navijače da dođu na okupljanje u 18:00 sati u klupski kafić Basket (u sklopu dvorane) te da na utakmici uz fer i korektno navijanje podrže košarkaše'', navode iz Uprave HKK Široki te se zahvaljuju svima koji su im dali podršku.

Cijena ulaznice iznosi 5 KM dok je za djecu ulaz slobodan. Izravan prijenos možete pratiti na službenom YouTube kanalu Košarkaškog saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close