Kraj ere?

Bogdanović o reprezentaciji: "Ne znam što bih rekao, nitko sa mnom nije razgovarao"

Petrović je najavio kako će razgovarati s Bogdanovićem o reprezentaciji, no Mostarc i nije siguran što će mu reći: "Ne znam, teško".
Sport / Košarka | 29. 12. 2022. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ne znam što bih rekao. Rekao sam da je to i dok je još trajao Eurobasket. Ne znam, otkako je završilo nitko sa mnom nije razgovarao. Ne znam...", odgovorio je Bojan Bogdanović na pitanje je li Eurobasket bio njegovo posljednje natjecanje u dresu hrvatske reprezentacije.

Kako navodi, drago mu je što se Aco Petrović vratio u Savez, u ulozi sportskog direktora i privremenog izbornika, pišu Sportske novosti

"Ne znam, teško"

"Aco je veliki entuzijast i takvi nam ljudi nedostaju, na bilo kojoj poziciji. Uvijek sam njim imao odličan odnos, bit će tako i dalje. Aci sve najbolje", naglasio je Bogdanović.

Petrović je najavio kako će razgovarati s Bogdanovićem o reprezentaciji, no Mostarc i nije siguran što će mu reći: "Ne znam, teško".

Kazao je kako utakmicu protiv Finske u Berlinu do danas vrti kroz glavu te "rijetko tko pogledao više puta nego sam ja pogledao od tada".

"Bila je velika šansa. Prvenstvo je ispalo takvo da su iznenađenja bila velika i nekako smo i mi osjećali da možemo ući u te tračnice. Imali smo dobar ždrijeb. Finska, pa Španjolska, kasniji prvak, a opet malo je tko očekivao. Evo, i Poljska je završila među četiri. No, opet, nije to bio slučaj za nas, nije niti prvi puta da nam se to dogodilo. I što sam mogao izvući kao zaključak? Lako je biti pametan nakon bitke, naš je zajednički problem taj što mi dugi niz godina ne možemo odgonetnuti naše probleme", naveo je.

Gorak okus 

Ističe kako baš poput Vatrenih i košarkaška reprezentacija ima tu 'kemiju', no "uvijek nešto fali".

Onako sa strane ostao je dojam da reprezentativni demoni još uvijek stanuju u glavi Bojana Bogdanovića. Također, ostao je dojam da niti sam nije svjestan da više nikada neće zaigrati u najdražem dresu. Opet, neće to biti lak posao za Acu Petrovića, bez obzira na uzajamno uvažavanje. Kapetan i najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije, međutim, nije zaslužio onakav reprezentativni kraj. U nekoj osmini finala, u potpunom rusvaju.

Nije nam hrvatska reprezentacija zadala puno razloga za zadovoljstvo u posljednjim godinama, ali isto tako bilo bi lijepo vidjeti ga još jednom. Ovo, sljedeće, bilo koje ljeto.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE

Kopirati
Drag cursor here to close