NBA

Bogdanović i Teletović dvoznamenkasti u petom uzastopnom porazu

Sport / Košarka | 20. 11. 2014. u 10:14 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U najzanimljivijem dvoboju večeri i najdužoj utakmici ove sezone u NBA ligi Brooklyn Netsi su u svom Barclays Centru nakon tri produžetka izgubili od Milwaukee Bucksa 118:122, te doživjeli peti uzastopni poraz.

Najefikasniji igrač u redovima Netsa, kojima je to bio peti uzastopni poraz, bio je Brook Lopez sa 26 koševa i sedam skokova. Bojan Bogdanović nastavio je s odličnim igrama u dresu Netsa postigavši 19 koševa, odigravši čak 47 minuta. Mirza Teletović igrao je 28 minuta i za to vrijeme postigao 14 koševa uz 1-7 šut iz igre.

Buckse su do sedme pobjede sezone predvodili Jabari Parker sa 23 koša i sedam skokova, O.J. Mayo sa 21 košem i sedam skokova, dok je Brandon Knight dodao 18 koševa i osam asistencija.

Netsi su vodili prve tri četvrtine, u pojedinim trenucima susreta imali su i 11 koševa viška, no Bucksi su zadnjoj dionici uspjeli izjednačiti, a imali su i zadnji napad za pobjedu u regularnom dijelu utakmice, no O.J. Mayo, kojeg je čuvao Bogdanović nije uspio zabiti.

Na kraju prvog produžetka gosti su imali još veću priliku, no Brandon Knight je promašio nemoguće. Pet sekundi prije kraja produžetka pri rezultatu 105-105 Knight je presjekao dodavanje Joea Johnsona i sam krenuo u kontru, no promašio je polaganje za pobjedu sekundu prije kraja.

Knihgt se iskupio u drugom produžetku kada je 23 sekunde prije kraja zabio tricu za poravnanje 112-112. Vrlo lako se moglo dogoditi da Netsi i Bucksi igraju i četvrti produžetak, no Johnson je šest sekundi prije kraja trećeg produžetka promašio šut za izjednačenje.

Kopirati
Drag cursor here to close