Svatko odgovoran za svoje postupke

Blasi: Vidjela sam stvari koje bi mogle uništiti oko 50 obitelji

"Uvijek sam štitila svoju djecu i nastavit ću ih štititi. Zaštita moje djece je na prvom mjestu, svatko je odgovoran za svoje postupke. Posljednjih godina vidjela sam stvari koje bi mogle uništiti oko 50 obitelji", poručila je Blasi
Sport / Košarka | 14. 09. 2022. u 01:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razvod jednog od najpopularnijih talijanskih parova, nogometaša Francesca Tottija i voditeljice Ilary Blasi i dalje privlači veliku pažnju medija. Ilary je prva potvrdila da se, nakon 17 godina, ona i nogometaš zaista razvode.

"Nakon 20 zajedničkih godina i troje predivne djece moj brak s Francescom je gotov. Proces rastave će ostati naša privatna stvar i neću davati druge izjave o tome. Pozivam sve da se suzdrže od nagađanja i da, iznad svega, poštuju privatnost moje obitelji", navela je u svojoj izjavi Blasi.

Bivši slavni kapetan Rome kasnije je rekao da je patio od depresije nakon što je saznao vijest koja je dovela do prekida. Totti je Blasi prozvao za izdaju i optužio ju da je navodno ukralča skupocjene satove iz sefa.Sada je Blasi odlučila reagirati i to putem odvjetnika Alessandra Simeonea za Corriere dello Sport.

"Uvijek sam štitila svoju djecu i nastavit ću ih štititi. Zaštita moje djece je na prvom mjestu, svatko je odgovoran za svoje postupke. Posljednjih godina vidjela sam stvari koje bi mogle uništiti oko 50 obitelji", poručila je Blasi, a Corriere dello Sport navodi kako je ovo vjerojatno tek početak niza otkrića.

Kopirati
Drag cursor here to close