Cibona - Partizan

Bad Blue Boysi se vraćaju pod Toranj

Sport / Košarka | 03. 02. 2014. u 14:27 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika podrška Partizanovim igračima i svoj toj mladosti na domaćim utakmicama, ali i na euroligaškim gostovanjima, pripadnici su navijačke skupine Grobari. Cibona ima svoje Smogovce, oni jesu podrška, ali teško se mogu staviti u istu rečenicu s ozbiljnom navijačkom skupinom, koja je igrač više za svoju momčad.

S druge strane, BBB već godinama ne dolaze pod Toranj. Prvo ih nije htio Bože Miličević, dugogodišnji direktor, a kad su se vratili, na kratko, baš kad su Slaven Rimac i Jurica Golemac bili igrači u Ciboni, ljubav je, zbog Cibone naravno, vrlo brzo pukla.

Slaven Rimac i Jurica Golemac sada su opet u Ciboni, ali na klupi i "link" je opet uspostavljen. Predstavnici Boysa razgovarali su s klubom, a trebali bi biti na tribinama Draženove dvorane već u utorak kao potpora klubu protiv Partizana.

''Očekujem da će to biti početak drukčije suradnje - kaže Domagoj Čavlović, još jedan zagrebački dečko, danas direktor kluba. Povratak Boysa ne treba značiti i nerede u dvorani jer njih, uvjereni smo, neće biti. Ali da će svakom protivniku biti teško kad začuje huk s tribina, to je sasvim izvjesno.''

Kopirati
Drag cursor here to close