Hall of Fame

Američka legenda uvest će Kukoča u Kuću slavnih

Bit će to legendarni američki košarkaš i jedan od najvećih svih vremena Michael Jordan, Kukočev suigrač iz Chicaga te Jerry Reinsdorf, dugogodišnji vlasnik Bullsa.
Sport / Košarka | 12. 08. 2021. u 16:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka legenda uvest će Kukoča u Kuću slavnih

Nakon što je u svibnju objavljeno kako će Toni Kukoč biti uvršten u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu, poznato je i tko će ga uvesti u Hall of Fame.

Bit će to legendarni američki košarkaš i jedan od najvećih svih vremena Michael Jordan, Kukočev suigrač iz Chicaga te Jerry Reinsdorf, dugogodišnji vlasnik Bullsa, koji će uz bivšeg hrvatskog reprezentativca biti na pozornici tijekom svečane ceremonije 11. rujna u MassMutual Centru kada će biti predstavljena klasa 2021, piše HRT.

Uz legendarnog hrvatskog košarkaša, vlasnika tri NBA prstena, u klasi 2021. su i Val Ackerman, Rick Adelman,  Chris Bosh, Bob Dandridge, Cotton Fitzsimmons, Howard Garfinkel, Yolanda Griffith, Lauren Jackson, Clarence Jenkins, Pearl Moore, Paul Pierce, Bill Russell, Ben Wallace,  Chris Webber i Jay Wright.

Toni Kukoč postat će peti Hrvat u Košarkaškoj kući slavnih nakon Krešimira Ćosića (1996.), Dražena Petrovića (2002.), Mirka Novosela (2007.) i Dina Rađe (2018.)

Kopirati
Drag cursor here to close