Gdje je zapelo?

Aco: Odnos Saveza me povrijedio, Mahmutović: Ponudili smo mu preko naše mjere

Sport / Košarka | 07. 11. 2013. u 10:31 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aleksandar Petrović ponovno je najavio prekid suradnje s Košarkaškim savezom Bosne i Hercegovine.

Izbornik bh. reprezentacije je u izjavi za "Dnevni avaz" kazao da je razočaran zbog dešavanja u vezi s njegovim statusom u reprezentaciji BiH.

'Neugodno sam iznenađen, ne znam što se dešavalo u posljednjih nekoliko tjedana pa da se stvari toliko promijene u odnosu na naš neki načelni dogovor. Ništa nije ukazivalo na to da će otići u ovom smjeru', kazao je sada već bivši izbornik za Avaz te dodao:

'Očito je, međutim, da glavni tajnik Harun Mahmutović i Košarkaški savez nisu uspjeli osigurati uvjete kako bi se suradnja nastavila. Na kraju krajeva, hladno reći da jednostavno nema nikakvih sredstava da bi se naša priča mogla nastaviti, u jednu ruku me je i povrijedilo'.

No, 54-godišnji hrvatski stručnjak ističe da ne žali to što je imao priliku voditi bh. reprezentaciju.

'Nije mi žao što sam s ovim momcima i svojim suradnicima proveo dva, na koncu, izvanredna ljeta u reprezentaciji. Ipak, nimalo me ne raduje to što, prema svemu sudeći, nećemo imati priliku nastaviti zajednički put', rekao je Petrović.

Glavni tajnik KSBiH Harun Mahmutović rekao je da je izborniku Petroviću za nastavak suradnje ponudio uvjete koji čak i premašuju mogućnosti Saveza.

'Ponudili smo onoliko koliko možemo, vjerojatno i preko naše mjere. Nažalost, to izborniku možda nije dovoljno, ali siromašna smo država i više ne možemo', rekao je Mahmutović.

Kopirati
Drag cursor here to close