ABA Liga

Nazor psihički podigao Zadrane, Partizan ostao bez trenera

Košarkaši Zadra u susretu su petoga kola regionalne ABA lige ostvarili prvu ovosezonsku pobjedu svladavši kao gosti Partizan u Beogradu sa 95:85 (23:23, 25:17, 25:17, 22:28).
Sport / Košarka | 27. 10. 2018. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavlje košarkaša Zadra nakon četrnaest godina u Beogradu protiv Partizana  u jednoj grandioznoj utakmici momčadi s Višnjika sigurno će se još dugo  prepričavati.

Podsjetimo, košarkaši Zadra u susretu su petoga kola regionalne ABA lige ostvarili prvu ovosezonsku pobjedu svladavši kao gosti Partizan u Beogradu  sa 95:85 (23:23, 25:17, 25:17, 22:28).

"Čestitke stručnom stožeru jer ja sam momčad tek preuzeo. Ova momčad je  spremna, a samo je trebalo pronaći motivaciju i kemiju, tako da je ova  pobjeda najbolje što se moglo dogoditi da se igrači psihološki dignu. Zadar  nije dobio Partizana u gostima još od 2004. godine što je jako dug period i  zato mi je drago što je moja momčad odigrala baš dalmatinski. Ali pohvalit  ću i ovaj predivan košarkaški ambijent u Beogradu. Zaista smo uživali,  rekao je trener Zadra Ante Nazor koji je preuzeo momčad tri dana prije  utakmice.

Lijepe riječi rekao je i o svom prethodniku Alešu Pipanu: Moram pohvaliti  svog prethodnika Aleša Pipana jer ova je momčad zaista spremna. Nedostajala  je samo motivacija i kemija da sve krene u željenom smjeru.

S druge strane, Partizan je upisao peti poraz zaredom u svim natjecanjima  te je trener Nenad Čanak nakon poraza od Zadra odlučio preuzeti odgovornost  i podnio ostavku.

"Dao sam svoj maksimum, očito nije dovoljno. Vrijeme je da netko drugi  pokuša napraviti nešto s ovom momčadi koja neosporno ima kvalitetu", rekao  je Čanak.

Kopirati
Drag cursor here to close