Liga 12

'Momci s Vrbasa' porazili Plemiće u Mostaru

U drugom susretu košarkaši Čapljine su upisali još jednu pobjedu na domaćem terenu. Ovoga vikenda pala je Vogošća
Sport / Košarka | 02. 11. 2019. u 22:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, u dvorani Bijeli brijeg u Mostaru odigran je susret četvrtog kola Lige 12 za košarkaše između KK Zrinjski Mostar i KK Promo Donji Vakuf u kojoj su Donjovakufljani slavili koševima Carlbe Ervina u zadnjoj sekundi utakmice rezultatom 89:91 (17:22; 32:24; 25:21; 15:24).

Nakon prve pobjede u prošlom kolu pred domaćom publikom, Promo je ostvario i prvu gostujuću pobjedu.

17 sekundi prije kraja utakmice Ervin je uzeo loptu, primio svu odgovornost na sebe, sjatio se prema košu i sjajno i uz dozu neophodne sreće pogodio od tablu za veliku, povijesnu i prije svega zasluženu pobjedu KK Promo kome je ovo bio prvi gostujući skalp u elitnom rangu bh. košarke, a ako nastave igrati s ovolikom željom i htijenjem, sigurni smo ne i jedini.

Najbolji kod gostiju spomenuti Ervin s 26 poena, dok je Prince dodao 16. Odlične role imali su Fazlić i Sedlarević s po 13 koševa. 

Domaće je predvodio Kapita sa 17 poena, po 15 su dodali Danilović i Glogovac a 14 je postigao Vranješ koliko i Bruggeman.
 
Foto: Bljesak.info / HKK Čapljina - KK Vogošća
 
U drugom susretu Košarkaši Čapljine su upisali još jednu pobjedu na domaćem terenu. Ovoga vikenda u Čapljini je pala Vogošća rezultatom 92:79. Najbolji u redovima Čapljine bio je Vladimir Ivelja koji je postigao čak 29 koševa.
Kopirati
Drag cursor here to close