Naučio 'poneku riječ'

Izbacio Crnogorce pa ih 'častio': E p*ši ku*ac ti!

Utakmica je otišla u drugi plan nakon što je Francuz Lessort Crnogorcima 'vratio' na njima razumljivom jeziku te pokazao poznavanje srpskih psovki iako u svlačionici nema Balkanaca
Sport / Košarka | 01. 04. 2021. u 09:37 Bljesak.info
Mathias Lessort vs Buducnost

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srušio je Budućnost iz Podgorice u dresu Monaca (90-87) s 19 koševa, devet skokova i dvije asistencije, a onda je Mathias Lessort (25) 'poludio' dok je davao intervju nakon utakmice.
Netko iz protivničke momčadi mu je nešto dobacio, a on je uzvratio.

"E p*ši ku*ac ti! Ma je*em ti mater, pričaj srpski majmune! Šta je bilo!?", 'opleo' je Lessort po protivnicima, a onda se vratio i odradio intervju kao da ništa nije bilo.

Spomenuti je Francuz igrao u redovima Crvene Zvezde te je vjerojatno tamo naučio poneku riječ, ali moguće da treneru Zvezdanu Mitroviću tu i tamo izleti koja na klupi pa se podsjeti.

Košarkaši Monaca i Uniks Kazana izborili su plasman u polufinale EuroCupa u koje su se već ranije plasirali Gran Canarija i Virtus. Monaco je u "majstorici" pobijedio Budućnost sa 90-87 plasiravši se u polufinale sa 2-1 u pobjedama. Budućnost je u prvom susretu slavila 77-76, Monaco je uzvratio pobijedivši sa 74-64, da bikk budu momčad iz Kneževine u odlučujućem susretu slavila sa 90-87, prenosi 24sata.hr.

Monaco je do pobjede u neizvjesnom susretu predvodio Mathias Lessort sa 24 koša i sedam skokova. Jaleel O'Brien je dodao 13, a Marcos Knight sa 12 koševa. Kod Budućnosti najefikasniji su bili Justin Cobbs sa 17 i Willie Red sa 16 koševa.

Polufinale je izborio i Uniks koji je u trećem susretu četvrtfinala slavio protiv Lokomotiv Kubana sa 82-78. Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bili su Jamar Smith sa 19, te Jordan Morgan i Okaro White sa po 17 koševa. Lokomotiv su predvodili Kevin Hervey sa 22 i Mindaugas Kuzminskas sa 19 koševa. Monaco će u polufinalu igrati protiv Gran Canarije, dok će Uniks odmjeriti snage protiv Virtusa.

Kopirati
Drag cursor here to close