Završene pripreme

ABA liga: Zrinjski u Split ne ide sa bijelom zastavom

Ovo će za Zrinjski biti prva utakmica nakon završenih priprema, i to u ABA ligi 2, a ujedno se spremaju i za prvenstvo BiH.
Sport / Košarka | 10. 10. 2017. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom odigravanja utakmice sa momčadi Splita, rukovodstvo Hrvatskog košarkaškog kluba (HKK) Zrinjski održalo je konferenciju za medije u novim prostorijama koje se nalaze kod Osnovne škole na Bijelom brijegu.

Ovo će za Zrinjski biti prva utakmica nakon završenih priprema, i to u ABA ligi 2, a ujedno se spremaju i za prvenstvo BiH.

"Mislim da smo pripreme odradili na zadovoljavajući način. Posljednjih dana smo imali problema s terminima u dvorani, tako da nismo 100 posto odradili pripremu za ovu utakmicu, nego onako kako nam uvjeti dozvoljavaju", kazao je između ostaloga trener košarkaša Zrinjskog Hrvoje Vlašić.

 

"Drago mi je što sam u svom klubu dočekao ABA Ligu 2 u Mostaru, i bit će veliki izazov za nas da vidimo gdje smo u odnosu na ekipe iz regije, i mislim da svi s nestrpljenjem očekujemo sutrašnju utakmicu sa Splitom, i otvaranje Lige", rekao je kapetan ekipe Vedran Princ koji je s ovim klubom produžio ugovor, a ujedno je na konferenciji za medije predstavio novi dres. Ovo će biti prvi put da će momčad Zrinjskog nastupiti u crnim dresovima.

"Split je blagi favorit, igra kući, što ne znači da idemo na Gripe s bijelom zastavom, mi tražimo svoju šansu. Mislim da je primarna stvar odgovoriti zadatku u svakom dijelu utakmice. Nimalo lagan protivnik na otvaranju Lige, ali idemo hrabro kao što igramo uvijek i s nestrpljenjem očekujemo utakmicu", istaknuo je trener Vlašić.

"Idemo vidjeti gdje smo i što smo radili u pripremama, idemo rasterećeno, pa da vidimo gdje će nas to dovesti. Nemamo nikakav imperativ, ovu Ligu smo zaslužili dobrim igrama u prvenstvu BiH", kazao je Princ. Prema izjavi trenera, ovu utakmicu propustit će Ali Demić zbog ozljede, a iz istog razloga upitan je nastup Amerikanca Brummita.

Kopirati
Drag cursor here to close