Vrbovac

Župa Stolac osvojila drugo mjesto u malonogometnom turniru

Sport / Flash | 21. 06. 2015. u 20:33 Sa. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Ureda Hrvatske biskupske konferencije (HBK) za mlade, ovogodišnja 12. Završnica katoličke malonogometne lige (KMNL) Crkve u Hrvata održala se od 11. do 14. lipnja u Bjelovarsko-križevačkoj biskupiji, u gradu Vrbovcu.

Na ovogodišnjoj Završnici nastupilo je ukupno 14 ekipa, odnosno predstavnici Zagrebačke, Riječke, Splitsko-makarske, Đakovačko-osječke, Zadarske i Vrhbosanske nadbiskupije te Porečko-pulske, Šibenske,Dubrovačke, Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske te domaće Bjelovarsko-križevačke biskupije.

Momčad koja je predstavljala mostarsko-duvanjske i trebinjsko-mrkanjske biskupije bila je župa sv. Ilije Proroka iz Stoca, koju je pratio njihov župnik i dekan don Rajko Marković te don Mladen Šutalo, Povjerenik za mlade i koordinator Međužupne lige Hercegovine (MLH).

Momčad iz župe sv. Ilije iz Stoca ostvarila je veliki uspjeh, osvojivši drugo mjesto na ovoj Završnici, na kojoj nastupaju najbolji predstavnici iz pojedinih (nad)biskupija u kojima se igra katolička liga u malom nogometu.

Pehare najboljim ekipama uručio je Zorislav Srebrić, direktor svih reprezentacija HNS-a.

''Ovo nije samo uspjeh za župu Stolac nego i za MLH i za sav trud koji se ulaže u mladost koja igra ovu ligu, u koju je uključeno 20 župa naših biskupija. Ovom prilikom čestitamo i zahvaljujemo na velikom uspjehu župe sv. Ilije iz Stoca, koja je osim drugog mjesta imala najboljeg strijelca ove Završnice, Josipa Boškovića, s 10 pogodaka te su osvojili FAIR-PLAY nagradu za najpošteniju igru ove Završnice'', navodi se u priopćenju MLH-a.

Organizatori se ovim putem zahvaljuju svima koju si na bilo koji način pružili podršku MLH-u.

Kopirati
Drag cursor here to close