Rukomet

Zrinjski večeras protiv Krivaje traži pobjedu za bijeg od opasne zone

Sport / Flash | 21. 02. 2015. u 09:08 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši mostarskog Zrinjskog otvorili su nastavak prvenstva s dvije pobjede protiv dvije protiv dvije Bosne, visočke i sarajevske.

Danas će imati priliku doći do treće uzastopne pobjede s kojom bi pobjegli iz opasne zone, jer u Mostar dolazi zavidovićka Krivaja.

'Stanje u momčadi je puno bolje poslije dvije pobjede, moral je podignut na višu razinu, a tri boda protiv Krivaje bi nam puno značila. Oni su se dodatno pojačali u stanci, jednako kao i mi, u istoj smo poziciji i susret nam je od velike važnosti', kaže trener Zrinjskog Lazar Raguž, prenosi Dnevni list.

'Pobjeda će biti imperativ, međutim, ako i ne bude sve išlo po planu pa kiksamo, neće sve pasti u vodu jer ćemo i dalje imati dobre šanse. Ipak, s pobjedom bismo već puno toga riješili', dodao je.

Po sadašnjoj situaciji, Plemićima bi vjerojatno za ostanak trebalo biti dovoljno da pobjeđuju kući, a u gostima savladaju posljednjeplasiranu Lokomotivu. Ipak, lakše je reći nego ostvariti…

'U poziciji smo da nemamo što kalkulirati. Sigurno ćemo u svaku utakmicu ući da pobijedimo i s maksimalnim angažmanom', poručio je Raguž, prenosi Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close