Nogometna škola

Zrinjski poziva mališane na 'Open Fotball Day'

''Ova manifestacija također za cilj ima i proširenje članova obitelji Zrinjski. Svi ste dobrodošli'', naveli su organizatori u priopćenju.
Sport / Flash | 06. 08. 2018. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Mladi nogometaši Zrinjskog

'Open football day' je manifestacija koja omogućava svim zainteresiranim nogometašima iz regije, a i šire da pokažu svoja nogometna umijeća i unaprijede svoje znanje.

Pored stjecanja nogometnih umijeća Nogometna škola (N.Š.) Hrvatskog športskog kluba (HŠK) Zrinjski od ove godine u suradnji s Fakultetom prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru (FPMOZ SUM), najmlađim članovima omogućiti će stjecanje vještina i u drugim sportovima (atletika, gimnastika, plivanje, judo…).

''Ova manifestacija također za cilj ima i proširenje članova obitelji Zrinjski. Svi ste dobrodošli'', naveli su organizatori u priopćenju.

Postati sudionikom ove manifestacije može postati ako da se pridružite jednoj od kategorija:

Zrinjevci – 2008. i 2009. godišta.
Štiglići– 2010., 2011. i 2012. godišta.
Vratari

'Open football day' za najmlađe članove započinje u četvrtak 9. kolovoza 2018.godine, za uzrast Zrinjevci trening je na rasporedu od 9:30 sati, dok je trening za Štigliće na rasporedu od 17 sati. 'Open football day' trajati će do 19.08.2018.godine.

Datum i satnicu treninga možete pogledati na našoj web stranici www.hskzrinjski.ba ili na Facebook stranici Nogometne Škole HŠK Zrinjski. Za sve dodatne informacije obratite nam se putem e-maila na: [email protected].

Foto: PR / Raspored treninga od 6. do 12.8.

Novi raspored bit će objavljen sljedeći tjedan, rekli su iz NŠ.

Kopirati
Drag cursor here to close