težak oporavak

Zidane na Balea računa najranije u uzvratu protiv Napolija

Sport / Flash | 10. 02. 2017. u 23:44 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gareth Bale, 27-godišnji napadač Reala, mogao bi se na teren vratiti u drugoj utakmici Lige prvaka protiv Napolija, nagovijestio je trener Zidane.

Velšanin je izvan travnjaka od studenoga prošle godine, jer je nakon jedne ozljede morao na operaciju gležnja.

Operacija je uspješno izvedena u Londonu.

To praktično znači da bi Bale sa svojim timom putovao na uzvratnu utakmicu u Napoli, 7. ožujka.

"Nadam se da će nam biti na raspolaganju u uzvratnoj utakmici. Želio bih da to bude i ranije. Što se tiče treninga, on podnosi normalno opterećenje, a sad je samo važno da se ponovno uigra s ekipom. Vrlo dobro trenira i ja sam pun nade", kaže Zidane za svog važnog igrača, koji je često znao donijeti prevagu Realu.

Bale je u ovoj sezoni nastupio u samo 11 ligaških utakmica prije ozljede. Postigao je pet golova u aktualnoj sezoni, a nakon što se ozlijedio, dogodio se i pad Realove igre.

Ne samo da su prvi put poraženi nakon 40 utakmica za redom, nego su i u Copa del Rey ispali od Celte, ali se već u prethodnome kolu kupa protiv Seville vidjelo koliko je Real izgubio na snazi i ubojitosti bez Balea.

Trener Reala se osvrnuo i na predstojeći susret sa Osasunom na stadionu El Sadar.

Svjestan je kako se radi o iznimno teškom gostovanju, unatoč činjenici da Osasuna u ovome trenutku više razmišlja o ostanku u LaLigi, negoli o dokazivanju protiv jednog velikana kao što je Real.

Zidane protiv Osasune neće moći računati na Kroosa, ali se vraća Modrić. Uz Kovačića i Casemira koji su puni samopouzdanja nakon zadnjih dobrih učinaka, čini se kako će vezni red kraljevskog kluba opet biti bolji dio momčadi.

Kopirati
Drag cursor here to close