Real bez Ronalda

Zidane će protiv Deportiva odmoriti Ronalda i Kroosa

Sport / Flash | 26. 04. 2017. u 12:28 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Reala Zinedine Zidane unatoč svemu ostaje vjeran svojoj filozofiji rotiranja igrača, odnsosno davanja predaha pojedincima, čak i kad se to ponajmanje očekuje.

Na utakmicu protiv Deportiva na Riazoru Zidane neće voditi Cristiana Ronalda i Tonija Kroosa. Gareth Bale je otpao zbog ozljede, a Ramos zbog isključenja protiv Barcelone. U ekipu se vraća Varane, a obranu će pojačati i Tejero iz druge Realove momčadi Castille.

Inače, ovo je Ronaldu već treće ''protjerivanje'' iz momčadi na gostujućim utakmicama. Prethodno je propustio nastupe protiv Leganés (4:2 za Real) i protiv Sportinga iz Gijona (3:2 za Real). Na klupi ga je Zidane ostavio na utakmici protiv Deportiva, u prvome dijelu sezone na Bernabeu, uoči odlaska u Japan na Svjetski kup.

Ovoga puta je najvjerojatniji razlog za njegovo izostavljanje iz tima činjenica da ima četiri žuta kartona, a u slučaju dobivanja petoga, morao bi propustiti važniju prvenstvenu utakmicu koja im predstoji u subotu protiv Valencije u Madridu, piše AS.

Kako je Ronaldo nakon dramatičnoga poraza u el Clasicu napao suigrače u garderobi Reala, vjerojatno će ostatak tima i odahnuti, a moguće je i igrati nešto opuštenije.

Što se tiče Tonija Kroosa, kojega je Zidane zamijenio protiv Barcelone, alternative su Kovačić ili Isco.

Kopirati
Drag cursor here to close