Najavljena grmljavina

Zbog nevremena moguća odgoda Čvrsnica Ultra Trail 2021.

Organizatori su poručili kako će i dalje svako jutro pratiti vremensku prognozu i nadati se da će se do subote 28. 8. vrijeme popraviti te da će majka priroda omogućiti da u subotu održi utrka na Čvrsnici.
Sport / Flash | 24. 08. 2021. u 22:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čvrsnica Ultra Trail 2021 planiran je u subotu 28. kolovoza. S obzirom da je tih dana najavljeno grmljavinsko nevrijeme, organizatori su na svojoj stranici obavijestili sve natjecatelje da će se, ukoliko nevrijeme bude tih dana, Ultra Trail pomjeriti za drugi dan.

''Ako se loše vrijeme nastavi i na dan utrke 28.8., jedna od opcija je da se utrka odgodi za naredni dan, nedjelju 29.8. U slučaju da i u nedjelju vrijeme bude jako loše, krajnja opcija nam je odgoda utrke na novi datum u rujnu. Konačnu odluku imat ćemo u petak do sati, s toga vas molimo da i dalje pratite našu Facebook stranicu'', naveli su.

Organizatori su poručili  kako će i dalje svako jutro pratiti vremensku prognozu i nadati se da će se do subote 28. 8. vrijeme popraviti te da će majka priroda omogućiti da u subotu održi utrka na Čvrsnici.

 

Kopirati
Drag cursor here to close