18.listopada

Zbog lošeg vremena odgođen “Mostar Outdoor”

Sport / Flash | 09. 10. 2015. u 06:40 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizator sportsko-rekreativnog druženja pod nazivom “Mostar Outdoor”, HPD Prenj 1933 Mostar, obavještava sve zainteresirane kako će zbog lošeg vremena ovaj događaj biti odgođen za pomaknut za 18. studenog.

Tako će u sklopu ''Mostar Outdoora'' 18. listopada bit organizirana trekking utrka koja starta u Bogodolu.

Trekking kategorija namijenjena je planinarima dobre i prosječne kondicijske spreme. Staza je označena planinarska staza duga 20 km s ukupnim usponom od 1200m, a putanja je od planinarskog doma do najvišeg vrha Čabulje, Velike Vlajne, potom kružnom stazom grebenom Čabulje prema Medvjedu i natrag do doma na Bogodolu.

Rekreativna kategorija namijenjena je rekreativcima izletnicima i planinarima srednje i slabije kondicijske spreme. Ova kategorija nije natjecateljskog karaktera i nije fizički zahtjevna.

Riječ je o novoj stazi koja vodi na najveću vrh Bila(Jastrebinku 1133m). Staza je duga 4.6km, a visinska razlika je 500m i ovo je ujedno i službene promocija nove staze, koja je posebno pogodna za rekreativce svih uzrasta.

Za građane je organiziran prijevoz autobusom koji ispred zgrade 'Mostarke' kreće u 8:30, a s Bogodola se vraća u 16:30 sati.

Više o utrci i svim detaljima vezanim za ''Mostar Outdoor'' pročitajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close