23 ekipe

Započela malonogometna Liga mjesnih zajednica općine Čapljina

Sport / Flash | 16. 07. 2014. u 09:23 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Sportskom centru u Čapljini započela je malonogometna Liga mjesnih zajednica općine Čapljina 2014. Ligu je otvorio predsjednik sportskog saveza dr. Dominik Lubina.

Od ove godine u okviru Lige MZ Čapljina omladinci igraju svoj turnir, te su se tako sastale ekipe Počitelj - Hotanj i Čeljevo. Uspješnija bila ekipa Počitelj Hotnja koja je pobjedila rezultatom 4:2.

Strijelci za Počitelj Hotanj bili su Ilija Azinović, Vinko Kalfić (2) i Marijo Mijatović, dok je oba pogotka za Čeljevo postigao Kristijan Raguž.

U prvoj utakmici koja je održana u 20:45 sati, sastale su se ekipe Višići i Čeljevo. Ekipa Čeljeva bila je uspješnija te je savladala ekipu Višića rezultatom 3:1.

Prvi pogodak na ovome turniru postigao je Pero Menalo. Strijelci za Čeljevo bili su Petar Raguž, dok je dva pogotka postigao Mladen Đondraš.

Gledatelje su na početku i poluvremenu utakmice zabavljale Čapljinske mažoretkinje (seniorke i juniorke). Suci utakmica bili su Majkl Proleta i Josip Martinović.

Prije početka druge utakmice između ekipa Tasovčići i Svitava minutom šutnje odana je počast tragično preminulom Marku Boškoviću koje je bio član ekipe Tasovčići.

U ovoj utakmici gledatelji su vidjeli čak 13 pogodaka. Naime, ekipa Svitave nadigrala je ekipu Tasovčića rezultatom 11:2.

Pogotke za Svitavu postigli su: Zvonimir Šutalo (5), Davor Šutalo (3), Danijel Šutalo, Marin Šutalo i Nikola Obradović, dok je Mato Miličević bio zaslužan za oba pogotka ekipe Tasovčići.

Turnir se nastavlja 17. srpnja 2014. godine kada će se sastati sljedeći parovi:
20:00 sati - Omladinci: Opličići - Klepci
20:45 sati- Bivolje Brdo - Opličići
21:45 sati- Čapljina II - Dretelj

Pokrovitelj Lige mjesnih zajednica je načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.

Kopirati
Drag cursor here to close