Snickers

Zaigraj kao Pelé

Sport / Flash | 19. 05. 2017. u 06:09 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dovoljno je da zgrabite Snickers, pripremite se za nagradni konkurs i upoznate najvećeg nogometaša svih vremena, legendarnog Peléa!

Upoznati legendarnog Pelea i trenirati s njim zvuči fantastično, zar ne? Ustvari, nikada jednostavnije nije bilo stajati uz najvećeg nogometaša svih vremena, čovjeka koji je proglašen nacionalnim blagom, i igračem, odnosno sportašem stoljeća - legendarnog Peléa, a ovom velikom Snickers izazovu  se možete priključiti kroz nagradni natječaj pod nazivom ''Zaigraj kao Pelé''.

Dovoljno je da sudionik zgrabi jednu od čokoladica Snickers iz limitirane serije, te snimi kratki video u trajanju do 60 sekundi replicirajući potez kako je to prikazano na sličicama koje se nalaze unutar čokoladice.

Sudionicima ovog izazovnog, kreativnog i interaktivnog natječaja je neophodno da se prethodno registriraju kroz obrazac na web stranici www.snickers.ba te da snimljeni video objave na nekoj od društvenih mreža prema izboru sudionika: Facebook, Instagram ili Youtube. 

Video sa najviše glasova na stranici natječaja, kao registrirani korisnik putem Facebooka i e-maila moguće je glasati za više različitih klipova, ulazi u izbor za tjednu nagradu, ali istovremeno natječe za finalnog pobjednika. Pobjednika očekuje putovanje u Barcelonu sa odabranim prijateljima i druženje sa brazilskom legendom Peléom ali i druge vrijedne nagrade.

Nagradni natječaj ''Zaigraj kao Pelé'' traje sedam tjedana, odnosno finalno do 2.7.2017. godine, a sretne dobitnike pored glavne očekuje sedam tjednih nagrada, PlayStation4 Fifa 2017.

Projekt je podržao i ambasador projekta, proslavljeni bh. internacionalac i bivši reprezentativac Elvir Bolić, koji će bezrezervno asistirati u podizanju opće svijesti o vrijednostima sporta, fair playu i planetarnoj popularnosti nogometa.

Sve detalje oko uvjeta natječaja na natječaju možete pronaći na www.snickers.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close