Prijatelji Hadžića

Vrtićanci Cro Stara osvojili četiri zlata

Sport / Flash | 26. 09. 2015. u 19:26 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio na turniru u Hadžićima pod nazivom „Prijatelji Hadžića 2015.“ Nastupilo je oko 200 natjecatelja iz tri zemlje (Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine).

Mostarski Cro Star se predstavio vrtićancima i mlađim kadetima, koji su ostvarili odličan rezultat. Sedam natjecatelja se izborilo za 10 medalja i ekipni pehar. Osvojena su četiri zlata, dva srebra i četiri bronce, i pehar za 2. mjesto u ekipnom poretku vrtićanaca.

Zlato su osvojili Ivo Planinić, Toma Bevanda, Klara Jovanović i Luka Bevanda. Srebra su osvojili Viktoria Penavić i Fran Miloš, a broncu Josip Bevanda, Luka Bevanda, Fran Miloš i Viktoria Penavić.

Ovo je još jedan turnir u nizu, na kojem su vrtićanci Cro Stara pokazali da svaki put sve više napreduju. Ekipu su vodili treneri Klaudia Marić i Miran Đorđevski. Turnir se održao na oktagonima s elektronskom opremom Daedo. Organizator turnira je taekwondo klub Centar Hadžići., priopćio je klub.

Kopirati
Drag cursor here to close