fight night 2015

Vitez domaćin velikom borilačkom spektaklu

Sport / Flash | 22. 07. 2015. u 09:32 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripreme za gala borilačku manifestaciju „Fight night 2015“ koja će se održati u petak 24. srpnja u Sportskoj dvorani Vitez sa početkom u 20 sati su u samoj završnici. Naime, iz Kluba borilačkih sportova „Šampion“ koji je organizator ovog sportskog događaja tvrde da je sve spremno za početak manifestacije i da se očekuje prava borilačka poslastica.

Sudjelovanje na ovoj sportskoj smotri će uzeti borci iz BiH i zemalja regije i to u pet mečeva u profesionalnom boksu i pet mečeva u K1 borilačkoj disciplini.

Meč koji najviše privlači pažnju je okršaj između trenutno ponajboljeg bh. boksača Harisa Radmilovića iz Sarajeva i Nedeljka Čvorovića iz Srbije.

„Čvorović je izuzetno težak protivnik ali ja sam se dobro pripremio za njega te smatram da će mi ova borba poslužiti kao kvalitetna uvertira za borbu za titulu u WBF verziji koju bi trebao raditi u Bugojnu narednog mjeseca“- istakao je Radmilović koji je aktualni prvak Balkana.

Za Vitežane posebnu pažnju privlači meč između domaćeg borca Lovre Krište i Aleksandra Golića iz Srbije.

Pored mečeva u muškoj kategoriji nastupitće i Zeničanka Aida Halać aktualna profesionalna prvakinja Evrope u lakoj kategoriji do 54 kg u kick boxu po K1 pravilima.

Kao specijalni gost manifestacije dolazak je potvrdio naš najbolji MMA borac Denis Sojnić koji je trenutno na ljetnim pripremama u Hrvatskoj.

Ulaznice za ovaj sportski spektakl se mogu kupiti u Sarajevu, Busovači i Vitezu po cijeni od 10 KM-VIP i 7 KM-tribine, priopćio je organizator.

Kopirati
Drag cursor here to close