Pawn shop

VIDEO | Pulišićev dres neslavno prošao u slavnoj Zalagaonici

Zalagaonica se već duže od deset godina emitira na kanalu History i itekako je praćena i na ovim prostorima.
Sport / Flash | 20. 12. 2021. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki reprezentativac Christian Pulišić našao se u centru pažnje nakon što se njegov dres pojavio u kultnoj emisiji Zalagaonica (Pawn Shop).

Zalagaonica se već duže od deset godina emitira na kanalu History i itekako je praćena i na ovim prostorima.

U centru pažnje zbog ove emisije našao se i Pulišić jer je jedan od njegovih fanova pokušao prodati njegov potpisan dres, ali se nije previše proslavio, piše Sportsport.ba.

On je tražio 1.500 dolara za dres kojeg je potpisao američki reprezentativac, te se potrudio da ga urami i što bolje predstavi, ali na kraju nije bio previše zadovoljan stvarnom cijenom na tržištu.

Stručnjak za procjene potpisa Steve Grad je potvrdio autentičnost dresa i potpisa, ali je razočarao vlasnika istog kada je otkrio da vrijednost dresa iznosi oko 400 dolara.

On je objasnio da takvih dresova ima mnogo, te da potpis Pulišića nije toliko vrijedan s obzirom koliko autograma daje skoro svaki tjedan.

Vlasnik ovog dresa je vidno bio razočaran cijenom, a iz Zalagaonice mu uopće nisu dali ponudi i odlučili su da im se ne isplati kupovati ovaj dres jer bi im trebalo predugo vremena da ga prodaju i zarade na njemu.

Kopirati
Drag cursor here to close