Beach Rugby Fest

VIDEO | Pozivamo Vas na borbeni početak ljeta na najljepšoj plaži u BiH

Sport / Flash | 01. 06. 2017. u 12:58 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početak ljeta na Buškom jezeru već tradicionalno obilježava Beach Rugby Fest. Ovogodišnje, sedmo izdanje turnira će okupiti ekipe iz regije koje će imati priliku pokazati sve ljepote ragbija na plaži.

''Turnir će se održati u nedjelju 2. srpnja na plaži Marinovac, a nagradni fond je 50.000 EUR Centi koje će podijeliti najuspješnije ekipe'', naveli su organizatori iz Ragbi kluba Tomislav te Udruge građana Dobri ljudi.

''Uz obilje sunca, vreli pijesak , dobru atmosferu otvorimo i ovu sezonu onako kako zaslužuje, Uz ragbi, dobre prijatelje i zabavu na najljepšoj plaži u Bosni i Hercegovini'', poručuju organizatori, koji očekuju prijavu najmanje 12 ekipa.



Prvi Beach Rugby Fest održan je u ljeto 2011 godine, a ideja je proizašla iz nevolje i želje članova Ragbi kluba Tomislav da se predstave domaćoj publici.

Budući da klub nema odgovarajući domaći teren, i svoje domaće utakmice igra na strani, ovo je bio jedini način da budu domaćini u svojoj općini.

Na turniru je sudjelovalo šest ekipa iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske koji su na pijesku plaže Marinovac predstavili po prvi put u Bosni i Hercegovini igru koja se zove beach rugby.

Kopirati
Drag cursor here to close