Vatreno

VIDEO | Povijesni bod Bournemoutha na Old Traffordu

Sport / Flash | 04. 03. 2017. u 15:42 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United u 26. kolu Premier lige upisao je već deseti remi ove sezone. Na Old Traffordu su odigrali samo 1:1 protiv Bournemoutha.

United je do vodstva stigao u 23. minuti golom Roja koji je postavio nogu nakon udarca iz daljine Valencije i skrenuo loptu u mrežu. Argentincu je ovo bio prvijenac za crvene vragove, do njega je stigao u 54. nastupu.

U samoj završnici Bournemouth je ostao s igračem manje nakon što je isključen Surman, iako je možda u svlačionicu trebao i Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović je priredio pravi šou za vrijeme utakmice Manchester Uniteda i Bournemoutha. Ibra je još jednom pokazao zašto se nitko ne smije zezati s njime, a na svojoj je koži je to najbolje osjetio Tyrone Mings, prenosi Goal.com.

Sve je krenulo kada je u jednoj akciji Mings nagazio Ibrahimoviću na glavu. Izgledalo je poprilično ružno, ali Šveđanin je iz toga izašao potpuno ne ozlijeđen. A i Mings se nekako izvukao od direktnog crvenog kartona.

A nakon toga je Ibra priredio pravu dramu Mingsu koji će sigurno dugo pamtiti ovu utakmicu. Osim što je igrača Bournemoutha svom snagom puknuo laktom u jednom od idućih napada, iz čista mira ga je u stilu hrvača bacio i na travnjak.

Gosti su do izjednačenja stigli u 40. minuti kada je jedanaesterac skrivio Jones, a siguran realizator bio je King.

U nastavku United je imao dominaciju, u 72. minuti čak su imali i jedanaesterac, ali Ibrahimoviću je udarac obranio Boruc, no gosti su osvojili prvi povijesni bod na Old Traffordu.

Kopirati
Drag cursor here to close