Mamorijal Džajić Dževad

VIDEO | Održano natjecanje u sportskom ribolovu na Jablaničkom jezeru

Sport / Flash | 14. 08. 2017. u 09:59 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalno međunarodno natjecanje u sportskom ribolovu na Jablaničkom jezeru održano je u nedjelju kod kampa 'Miris ljeta' u mjestu Ostrožac.

Na natjecanju Treći memorijal Džajić Dževad, koje je organiziralo USR 'Glavatica' iz Jablanice, u disciplini lov ribe udicom na plovaku učešće je uzelo preko 70 natjecatelja iz 13 ekipa iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Ekipni pobjednik natjecanja je ekipa "Šaran Gunja" iz Hrvatske, drugo mjesto pripalo je ekipi "Vrbas" iz Gornjeg Vakufa, dok je trećeplasirana ekipa "Jelah" iz Tešnja.

U sektoru A, najbolji Omerović Aldin iz SRD "Vogošća". Drugoplasirani je bio Čerkezović Siniša iz Šaran Gunje, a treći Zlatić Anđelko iz ekipe "Neretva 1933".

U sektoru B, prvo mjesto pripalo je Omerčić Elviru (Šaran Gunja), drugo Alić Mirzi (Sarajevo 1906) a treće Čehaja Amiru (Vrbas).

Prvoplasirani u sektoru C bio je Kolak Ivica iz "Vrbasa", drugi je bio Gopo Husein iz "Jelaha", dok je treće mjesto zauzeo Šehić Admir iz USR "Glavatica".

Majstorom staze, sa najviše osvojenih bodova, proglašen je Omerović Aldin iz SRD "Vogošća".

Tajnik USR "Glavatica" Šehić Admir kazao je u izjavi za Fenu kako je natjecanje proteklo u najboljem redu.

''S obzirom na malo nižu razinu jezera bilo smo ograničeni da možemo primiti 13 ekipa. Uz mnogo truda članova našeg društva te malo više ulaganja novčanih sredstava, uspjeli smo organizirati da ovo natjecanje protekne na vrhunskoj razini. Ovom prilikom zahvalio bih se svim sponzorima koji su nam pomogli da realiziramo ovo natjeacnje, ali i svim ekipama koje su se odazvale i uzele učešće na ovom natjecanju'', kazao je Šehić.

Kopirati
Drag cursor here to close